Site nieuws 2004

December 2004
Bij de gemeente Gouda nieuwe foto‘s van de buitenkant met de bijbehorende beschrijving en foto´s van Gouda bij Kaarslicht en Kunstlicht toegevoegd. Toegevoegde gemeenten: Leerdam, Maarn, Olst-Wijhe, Waterland.
November 2004
Bij de gemeente Gouda een uitgebreide beschrijving opgenomen. Toegevoegde gemeenten: Alphen aan den Rijn, Baarle-Nassau, Bolsward, Franekeradeel, Harlingen, Sneek.
Oktober 2004
De structuur van de gegevens per gemeente aangepast. Voor ieder (deel van een) gemeentehuis binnen een gemeente wordt een apart scherm gemaakt, wat via het sub-menu bovenaan is te benaderen.
Per gemeentehuis wordt de eerste foto groot getoond (480/270 x 360 pixels). In het onderste gedeelte worden maximaal zes kleine foto‘s (thumbnails, 133/75 x 100 pixels) naast elkaar getoond, soms meerdere rijen. Door het klikken op een kleine foto wordt die in het venster erboven groot getoond, meestal met een bijschrift.
Rechts van de grote foto staat de beschrijving met daaronder het adres van het gebouw, de link naar de gemeentelijke website en de bronnen waarop de beschrijving is gebaseerd. Rechts bovenin het scherm kan uitleg over de bron worden getoond.
De gemeente Vught toegevoegd.
Augustus 2004
Door mijn vriend en collega van Madweb is de opzet met menu's op een mooie en snelle manier uitgewerkt. De structuur is nu zodanig dat de informatie die de komende tijd verzameld gaat worden op een eenvoudige manier inpasbaar is.
De gemeenten Niedorp en Zwolle toegevoegd.
Juli 2004
De eerste opzet van de site home.tiscali.nl/GemNedT met een html probeersel uit zomer 2003. Van de gemeente Gouda een paar foto's en een tekstje.